Новини та події
Crop

Чи підходить сівалка причіпна для малих та середніх господарств?

Така сільськогосподарська техніка, як, наприклад, сівалка причіпна, використовується для посіву зернових, овочів та інших культур.

Вона забезпечує швидке та рівномірне розподілення насіння по полю, дозволяє точно контролювати глибину посіву. Все це сприяє оптимальному розвитку здорових сходів та є важливим для отримання великих врожаїв.

Зернова сівалка причіпного типу також відома своєю надійністю та довговічністю, що робить її популярною серед сільськогосподарських виробників. Крім того, вона допомагає зменшити час і зусилля, потрібні для здійснення посівних заходів, що своєю чергою збільшує продуктивність господарства.

Конструктивною особливістю причіпного посівного обладнання є його універсальність, оскільки воно може легко приєднуватися до будь-якого трактора. Деякі моделі мають компактну конструкцію, що дозволяє легко маневрувати навіть на обмежених за площею угіддях.

Які переваги має сівалка причіпна для малих та середніх господарств?

В сучасному аграрному виробництві велике значення має вибір оптимального обладнання для сівби. Особливо це стосується малих та середніх господарств, які складають основу аграрного сектору України, а ефективність та економічність відіграють для них критично важливу роль. У цьому контексті причіпні швидкісні посівні комплекси KUHN, зокрема з модельного ряду Kuhn Espro, заслуговують на особливу увагу, оскільки мають цілу низку переваг. Основними серед них можна назвати такі:

  • Надзвичайна ефективність. Будь-яка сівалка Kuhn дозволяє збільшити швидкість та точність сівби, що позитивно впливає на врожайність та якість продукції. Завдяки підвищеній продуктивності та здатності оптимізувати витрати часу на польові роботи причіпні сівалки є важливим елементом в підвищенні виробничого потенціалу господарства.
  • Можливість використання в тандемі з менш потужними тракторами. Це є визначальним чинником для малих та середніх господарств, дозволяючи значно скоротити витрати на дорогу техніку та, відповідно, пально-мастильні матеріали. Сівалки для трактора причіпні купити які можна за доступною ціною, можуть ефективно функціонувати навіть з тракторами потужністю від 45 до 60 кінських сил на 1 м робочої ширини посівного комплексу Espro.
  • Універсальність. Швидкісні посівні комплекси KUHN Espro серії RC використовуються не лише для посіву злакових, бобових та інших видів насіння, зокрема багаторічних трав для заготівлі кормів, а й для одночасного внесення мінеральних добрив. Отже, він є універсальним і досить зручним та гнучким у використанні знаряддям для фермерів, які спеціалізуються на вирощуванні тієї чи тієї культури. Крім того, універсальний посівний комплекс KUHN Espro серії RC дозволяє власникам господарств швидко та ефективно виконувати посівні роботи без необхідності купувати додаткові машини, наприклад передпосівні культиватори.

У зв'язку з вищезазначеним варто наголосити, що придбання причіпної сівалки від КУН може стати відмінним вибором для власників господарств будь-якого розміру. Наприклад, модель Kuhn ESPRO RT 12000 RC, виробник пропонує для великих зернових господарств та агрохолдингів, яка здатна засівати 200 й більше гектар за добу. А Espro 6000 RS став справжнім лідером попиту вітчизняного ринку серед серед конкурентів у своєму сегменті завдяки високій продуктивності, точності сівби, зручному керуванню та легкості в експлуатації.

Сівалка причіпна

Сівалка причіпна від надійного виробника сільгосптехніки Kuhn

Посівна техніка від компанії Kuhn – це сучасні та високоефективні агрегати, які дозволяють проводити якісну посівну. Вони надійні та демонструють високу продуктивність, що робить їх незамінними помічниками для сільськогосподарських робіт.

На сайті KUHN Україна можна знайти найближчого дилера, який допоможе оформити замовлення та забезпечить його швидку доставку. Купити зернову сівалку від Kuhn – це вибір, який дозволить максимально оптимізувати процес посіву та гарантує високий врожай.

Інше Новини

Журнал KUHN News №5
30 кві 2024 Корпоративне життя

Журнал KUHN News №5 (64)

П'ятий випуск нашого журналу в 2024 році. Читайте прямо зараз!

Усі наші новини