Новини та події
Crop

Проста зернова сівалка KUHN - точність перед усім

Сівалка причіпна – це важлива складова сільськогосподарської техніки, яка забезпечує ефективне внесення в ґрунт як насіння різноманітних культур, так і добрив.

У порівнянні з начіпними аналогами, причіпні сівалки агрегатуються до трактора за допомогою дишла. Завдяки цьому такі посівні комплекси є більш продуктивними, за рахунок можливості мати набагато більшу (до 12 м) робочу ширину,  та зручними в експлуатації.

Крім того, сівалки для трактора причіпні купити можна за помірною ціною в дилерській мережі KUHN.Використовуються з менш потужними тракторами – зазвичай від 45 до 55 кінських сил на 1 метр робочої ширини, що робить їх доступними навіть для господарств з обмеженими технічними ресурсами. Утім, обираючи посівний комплекс, важливо керуватися кількома критеріями, основними серед яких є:

  • потужність наявного трактора;
  • середня площа полів;
  • продуктивність;
  • якість посіву;
  • надійність конструкції.

Зернова сівалка KUHN ідеально виправдовує свій вибір, адже відповідає найвищим стандартам якості та функціональності.

Коли використовується сівалка пневматична і механічна, та у чому їх переваги?

Причіпні сівалки є ключовими засобами для якісного посіву сільськогосподарських культур, основною перевагою яких є можливість одночасного внесення добрив. Вони поділяються на два типи: пневматичний та механічний, і вибір того чи того залежить від конкретних потреб та умов виробництва.

Сівалка ноутіл, яка використовує механічний робочий привід, підходить для роботи з насінням як зернобобових, так і фуражних культур і застосовується там, де важливо досягти високої точності його внесення. Відмінності такого обладнання полягають у тому, що його можна легко налаштувати для різних видів насіння та глибини посіву.

Особливо незамінною механічна зернова сівалка по мінімальній технології No-Till виявляється на ділянках з нерівним мікрорельєфом, оскільки їх конструкція дозволяє точно копіювати поверхню поля, забезпечуючи рівномірність сівби. Також це обладнання відрізняється зручністю зміни налаштувань та чітким контролем за глибиною закладання насіння, без попередньої обробки та/або підготовки грунту для посіву.

З іншого боку, сівалка пневматична використовує для подачі насіння/добрив потік повітря, а KUHN ESPRO RT 12000 RC - ще й підвищений тиск повітря в бункері для дозування насіння, є більш продуктивною та актуальною для великих господарств та агрохолдингів. Такий посівний комплекс купити який пропонує компанія Кун, має свої унікальні переваги, а саме:

  • дозволяє висівати сільськогосподарські культури будь-якої фракції;
  • ідеальний вісів на чітко дотриману глибину при швидкості до 20 км/год;
  • не потребує підготовки грунту, так як має для цього свої інструменти;
  • не пошкоджує посівний матеріал.

Крім того, це обладнання може функціонувати у комплексі з ґрунтообробним агрегатом, що дозволяє за один прохід здійснювати одночасно і підготовку ґрунту, і сівбу.

сівалка пневматична

На сайті Kuhn Україна представлено широкий модельний ряд посівного обладнання, зокрема Kuhn Espro 6000 rc. Його особливістю є оригінальний висівний модуль сошників CrossFlex, який автоматично підлаштовується під рельєф поля, забезпечуючи швидке та рівномірне внесення насіння в ґрунт. Цей посівний комплекс користується великим попитом у вітчизняних аграріїв.

Іншою моделлю, яка заслуговує на увагу, є Kuhn Espro 12000 rc. Вона підходить для роботи за технологією Min-Till, дозволяє одночасно з сівбою вносити добрива як у рядок, так і в міжряддя, може використовуватися на необробленому полі, і це далеко не все. Докладну інформацію ви зможете знайти на відповідній сторінці нашого сайту.

Сівалки прямого посіву з мінімальним та нульовим обробітком – гарантія якості та точності посівної

Підсумовуючи, варто зазначити, що причіпні сівалки будь-якого типу забезпечують найвищий рівень якості та точності посівного процесу. Крім того, деякі сівалки прямого посіву можна поєднувати у комплексі з іншими землеобробними агрегатами, що дозволить оптимізувати польові роботи, підвищуючи їх ефективність.

Вам вже потрібна сівалка Kuhn? На нашому сайті ви знайдете не лише комплекси посівні купити які можна недорого, але й найближчого офіційного дилера для оформлення замовлення.

Інше Новини

Усі наші новини