Новини та події
Техніка та сервіс

Нова сівалка для NO-TILL від KUHN

KUHN AUROCK 6000 RС працює по технологіях min-till або no-till, з одночасним внесенням міндобрив або посіву різних культур.

Універсальність посівного комплексу AUROCK вражає! Він може бути оснащений специфічними комплектуючими вузлами та механізмами, які дозволяють виконувати посів в будь-яких умовах з одночасним внесенням мінеральних добрив. Сільсько-господарський висівний універсал AUROCK може бути оснащений (додаткова опція) переднім ріжучим катком для вирівнювання рослинного покриву, подрібнення великих дерев’янистих рослин та їх залишків. Це прискорює їх розкладання, збагачуючи ґрунт мінералами. При цьому й одночасно виконати посів та/або вносити добрива в один рядок на точно задану глибину без перешкод і всього за один прохід посівного комплексу. При замовленні посівного комплексу AUROCK 6000 RC, Ви можете вибрати будь-який варіант його комплектації, який максимально буде адаптований  до Ваших агро-технологічних потреб, навіть вибрати міжряддя 15 см або 18,7 см. Є можливість також міняти міжряддя, піднявши та зафіксувавши незадіяні сошники, відключивши подачу посівного матеріалу та/або добрив на них.

Висівний комплекс AUROCK 6000 RC оснащений двома системами дозування та розподілу. Ви розширюєте можливості використання його за допомогою бункера, об’ємом 5000 л., розділеного на дві частини (50/50 %), а саме:

  • Основна культура та добриво в одному рядку;
  • Основна культура та добриво в кожному другому ряду;
  • 2 культури в одному рядку;
  • По 2 сорти в кожному другому ряду;
  • Основна культура;
  • По 1-му різновиду в кожному другому ряду;
  • Сорт A + Сорт B.

Посівний комплекс AUROCK створює борозну спереду двома рядами відкриваючих (прорізних) дисків, змонтованих на необслуговуваних  підшипникових вузлах. Тип прорізних дисків Ви можете вибрати або диск з великим профілем хвиль для обробки ґрунту, або диск з мілко-рельєфним  профілем для ефективного різання залишків та зменшення виносу ґрунту. Відкриваючий диск та висівний блок дводискового сошника разом утворюють потрійний диск, у який ми вірили більше 40 років та реалізували в проекті AUROCK. Дводискові сошниками, встановлені на паралелограмі, оптимально точно виконують закладку посівного матеріалу на посівне ложе та ідеально закривають борозну.  Центральний шарнір між сівалкою і рамою дозволяє розмістити насіння в борозни при повороті або на схилах і гарантує, що сівалка ідеально слідує диску сошника на кривих.

Посівний комплекс AUROCK – це сумісна з ISOBUS машина, доступна з терміналами CCI 50/100/200, CCI 800 та CCI 1200 (сертифіковано AEF). AUROCK має шість робочих секцій, кожна з яких управляється незалежно від інтерфейсу терміналу ISOBUS. Ця точна система управління дозволяє використовувати повну багатофункціональність машини для прямого пристосування до ваших ґрунтово-кліматичних умов. Він може бути автоматизований всього за кілька секунд, що робить його дуже простим в управлінні.

VISTAFLOW – це інтелектуальний запірний клапан, який контролює проходження насіння всередині висівних трубок. Установка розподільної головки висівної системи із запірним клапаном VISTAFLOW на всіх рядах, дозволяє досягти всіх ритмів технологічної колії, незалежно від її ширини та ширини шин коліс техніки підживлення чи обробітку посівів ЗЗР, а також контролювати прохід насіння в кожному ряду.

Вже скоро KUHN AUROCK 6000 RC можна буде придбати у нашого офіційного дилера. Слідкуйте за новинами.

Інше Новини

Усі наші новини